Blog José Boekema

Tijd om bij te praten!


10 september 2019 | José Boekema

Er is nieuws, dit voorjaar ben ik bevallen van een prachtige dochter. Na een lang en fijn verlof ben ik weer aan het werk. En er komt nog meer uitbreiding aan.. bedrijfsuitbreiding om precies te zijn. In dit blog vind je inspiratie voor het komende seizoen, een glimpje van de nieuwe plannen en..

Verder lezen

Actie: Kickstart het najaar in!


12 juni 2018 | José Boekema

Bijna zomer. Nog even knallen en dan genieten van de extra vrije tijd. Een heerlijk vooruitzicht. En daarna? Heb jij al plannen voor de tweede helft van het jaar? Ik organiseer in augustus en september een aantal strategiesessies om je najaar een kickstart te geven. Lees alles over deze speciale sessie om je doelen te bereiken.

Verder lezen

Visualiseer jouw verhaal met een infographic (tips!)


11 juni 2018 | José Boekema

Een goede infographic helpt om de aandacht te trekken, de boodschap over te brengen en zorgt ervoor dat de informatie ook beter onthouden wordt. Zelf aan de slag met infographics? Lees de tips..

Verder lezen

5 Tips voor meer zichtbaarheid in de zomerperiode!


4 mei 2018 | José Boekema

Of je nu een geoliede marketing machine bent, of denkt ‘Oh ja, ik moet nog iets met marketing’, de zomer is voor veel bedrijven een rustigere periode. In deze blog deel ik vijf tips om je zichtbaarheid in de zomerperiode te vergroten. 

Verder lezen

Gebruik illustraties bij (jaar)verslagen voor een sterke boodschap en verhoogde leesbaarheid


6 april 2018 | José Boekema

Zoek je een illustratie om je artikel te ondersteunen? Een illustratie laten maken levert je een uniek beeld op dat jouw verhaal onderstreept. Wil je dit jaar een jaarverslag waar je trots op kunt zijn?

Verder lezen

Ja, ik wil op de hoogte blijven!
Ontvang tips en nieuwe artikelen per mail


Over José Boekema

Ik ben José, ondernemer, illustratief ontwerper en verrukt over illustraties en een goed ontwerp dat inspireert, verbindt en jouw verhaal vertelt. Graag neem ik je mee in een creatief proces: van visueel plan tot de realisatie. Het resultaat? Een eigen stijl die jouw product, dienst of boodschap in de spotlight zet. Laten we beginnen.