Over José Boekema

 

Illustratief ontwerper is het mooiste beroep wat er is. Samen met klanten ga ik bezig met hun visuele identiteit, ontwerp ik campagnes, illustraties en verschillende marketing uitingen. José Boekema is het label dat ik in de lente van 2013 heb opgericht toen ik mijn eerste boek Vraag maar raak, van Gary Chapman, ging illustreren. Inmiddels werk ik fulltime als illustratief ontwerper in mijn eigen studio. Ik woon en werk in Enschede, samen met mijn man Jurgen en Franse Basset Pros. Ik werk in opdracht, illustreer voor boeken en tijdschriften, ontwerp kaarten, behang, logo's en producten. Mijn stijl is vrolijk, krachtig en kleurrijk. 

Benieuwd naar werk? Kijk gerust eens rond op mijn portfolio.

Het is mijn missie om mensen en bedrijven te helpen met beelden die hun indentiteit versterken en stimuleren tot de verkoop van hun product of dienst. Beelden verbinden mensen met elkaar. Ik hoop dat mijn illustraties bijdragen aan het vertellen van verhalen, inspireren en een glimlach brengen. 

Bij het ontwerpen ga ik op mijn gevoel af en kijk daarbij naar trends. De onderwerpen vertaal ik naar vrolijke illustraties en ontwerpen. Af en toe maak ik ook eigen werk, deze collectie papierwaren verkoop ik in mijn Etsyshop. Denk aan schriften, posters, gift tags, papier en kaarten. 

 

Voor meer informatie of vragen, neem gerust contact op!

Foto gemaakt door Annelies Mol 

 

 
 

Klanten

Laatste Tweets

Laatste portfolio

illustratie dimence jaarverslag opgroeien jose boekema
Eva linnen tas illustratie jose boekema lancering tijdschrift
onze vader gebed tijdschrift Eva ontwerp jose boekema
Flower power dessin jose boekema
kitchen pattern jose boekema mint
pattern happy kitchen jose boekema
illustratie jose boekema kerst borrel instagram
illustratie rendier kerst jose boekema instagram

Contact

  • Adres:José Boekema
    Enschede 
  • Telefoon:06 37010839
  • Email:                info@joseboekema.nl