Illustrator gezocht? Bekijk mijn portfolio

Zoek je een freelance illustrator of freelance ontwerper voor jouw boek, website of bijvoorbeeld marketingactie? In de afgelopen jaren illustreerde ik boeken en artikelen in magazines en tijdschriften. Ook ontwierp ik websites en verzorgde de vormgeving van educatieve illustraties, marketingacties en huisstijlen. Ik laat je graag een aantal voorbeelden van mijn werk als illustratief ontwerper zien. Bekijk mijn portfolio en ontdek de kracht van illustraties.Illustratief ontwerp voor ondernemers

In mijn portfolio vind je een uitgebreid overzicht van illustratief ontwerp projecten die ik de laatste jaren heb uitgevoerd. Voor de duidelijkheid heb ik de categorieën hieronder op en rijtje gezet. Ik heb onderscheid gemaakt tussen illustratief ontwerp voor bedrijven en werk voor tijdschriften en uitgevers. 

Wil jij als ondernemer je zichtbaarheid vergroten? Ben je toe aan en nieuwe website, wil je je relatie met klanten onderhouden op een unieke manier? Tijdens een visuele strategie sessie brainstormen we over de verschillende marketing mogelijkheden. Van marketing actie, infographic, jaarverslag tot website design. Bekijk de voorbeelden in mijn portfolio.

Tijdschriften, retail en uitgevers

Met veel plezier werk ik aan illustraties die worden vertaald naar producten! Conceptdenken combineer ik met illustratief ontwerp. De afgelopen jaren ontwikkelde ik voor mijn eigen merk, maar ook in samenwerking met uitgevers, kaarten en stationary producten. Daarnaast illustreerde ik voor verschillende media editorial illustraties. Van doodles, tot full-color spreads en infographics. Op zoek naar een kleurrijke, frisse stijl? Blader door mijn portfolio om recent werk te bekijken. Onder pattern design is ook vrij werk te vinden, beschikbaar voor licentie samenwerkingen. 

MIJN WERK IN JOUW BOEK OF BEDRIJF?
Benieuwd of mijn werk ook bij jouw product of bedrijf past? Mail of bel gerust en leg je vraag aan mij voor.