Visuele strategie

Visuele strategie

Beeldtaal voor een blijvende indruk
Met een visuele strategie bepaal je de richting van de beeldtaal die bij je bedrijf, product en doelgroep past. Hoe wil je opvallen en je onderscheiden? Met welke vorm en frequentie? Welke sfeer, kleur, emoties? Ik ontwikkelde de visuele strategiesessie om deze beeldtaal te bepalen. De beeldtaal vormt de basis voor een logo ontwerp of illustratieve huisstijl. Ook zeer geschikt als startpunt voor het uitwerken van je website of andere marketing uitingen.  


Vertel me hoe ik je kan helpen!
Eerst nog wat ideeën op doen of
brainstormen? Direct aan de slag?
Visuele strategie ontwikkelen

Met een visuele strategie bepaal je de richting van de beeldtaal die bij je bedrijf, product en doelgroep past. Hoe wil je opvallen en je onderscheiden? Met welke vorm en frequentie? Welke sfeer, kleur, emoties? Ik ontwikkelde de visuele strategiesessie om deze beeldtaal te bepalen. De beeldtaal vormt de basis voor een logo ontwerp of illustratieve huisstijl.

Mijn methode: de visuele strategiesessie
Tijdens de visuele strategiesessie maken we een visueel plan voor succesvolle beeldcontent. Afhankelijk van het project bespreken we de merkessentie, markt, doelgroep en (huis)stijl. De sessie is geschikt voor bedrijven die hun merk willen neerzetten, een nieuw idee willen uitwerken of richting willen geven aan een concreet product. Bijvoorbeeld een website of een boek. Ook voor logo ontwerp is deze methode heel geschikt.

Deze methode is onderdeel van mijn illustratief ontwerp model. Ben je benieuwd of dit ook bij jou of jouw bedrijf past? Laten we dan eens met elkaar bellen. Door jou een paar vragen te stellen, kan ik direct aangeven of deze methode bij jouw vraagstuk past. Je kunt mij bereiken via: 06 37010839.