Magazine VisieVrolijk pasen

Voor magazine Visie maakte ik een serie editorial illustraties over de zintuigen. Daarnaast maak ik af en toe een full color illustratie bij een artikel, zoals de bovenstaande afbeelding over nieuw leven rond Pasen. De opdracht van de redacteur was dat de kleuren van het papier moesten springen. Daarom koos ik voor knal geel (Pasen), groen van de lente en paars voor een bont geheel. Het nest met ooievaars symboliseert het nieuwe leven. Een editorial illustratie kan uitgewerkt worden in Adobe illustrator of photoshop, afhankelijk van de wensen en het doel.


Vrolijk pasen

Zintuigen
in beeld

De afbeelding met de man op de bank komt uit de serie over de zintuigen. Het gaat hier om horen. Waar nodig maak ik gebruik van actualiteiten, zoals het bootje vluchtelingen die ik verwerkte in de illustratie. De editorial illustratie met de rondvliegende stukken kaas en keukenartikelen is geplaatst bij het artikel over proeven, zintuig de mond. 

Ik wil een illustratie laten maken
Wil je een illustratie laten maken? Vertel me jouw verhaal, dan ga ik voor je aan de slag. Ik vertel je graag meer over mijn aanpak en doe je een na een (telefonisch) kennismakingsgesprek een prijsopgave.